ПРОБЛЕМА ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТА У КОРУПЦІЙНИХ ЗЛОЧИНАХ - Асєєв, Р. О. (Правова держава, 2017)
В статті проаналізовано нормативні підходи до поняття суб’єкту корупційного злочину за новим антикорупційним законодавством. Зроблено висновок про те, що розширення кола суб’єктів корупційних злочинів на даному етапі є невиправданим та вимагає конкретизації та єдиного нормативного та теоретичного закріплення поняття «суб’єкт корупційного злочину».