АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ IN ABSENTIA - Назарук, О. І.; Кислюк, Р. Л. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено дослідженню інституту заочного кримінального провадження та деяких його проблем. З’ясовано різницю між європейським та вітчизняним підходом до його застосування. Визначено основні проблемні моменти, що виникають при реалізації заочного кримінального провадження, зокрема, стосовно права підозрюваного, обвинуваченого на захист.