ПРАВОВА ПРИРОДА ВИНИКНЕННЯ ТА РОЗВИТКУ НОТАРІАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Юзбашян, Х. А. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено виникненню нотаріальної діяльності. Розглянуто питання розвитку нотаріальної діяльності, визначено етапи становлення нотаріальної діяльності, на підставі аналізу історико-правових положень про сутність нотаріальної діяльності.