ПРИНЦИПИ КОНСТИТУЦІОНАЛІЗМУ ПРОФЕСІЙНОЇ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ - Кузнєцов, Е. А.; Кузнєцова, З. В. (Правова держава, 2017)
У статті досліджується сучасний розвиток професійної системи менеджменту, принципи конституціоналізму професійного менеджменту в контексті соціально-економічної трансформації українського суспільства. Пропонується організаційно-правова характеристика принципів конституціоналізму професійного менеджменту, розглядаються системні елементи механізму законодавчого і практичного їх впровадження. Доводиться необхідність подальшого розвитку процесу професіоналізації управлінської діяльності в Україні. Приводяться фактори впливу процесів капіталізації інтелектуальних ресурсів на результативність управлінської діяльності.