АДМІНІСТРАТИВНО-ДЕЛІКТНЕ ПРАВО УКРАЇНИ: ПРОБЛЕМИ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Миколенко, О. М. (Правова держава, 2017)
В статті акцентується увага на трьох актуальних проблемах сучасного адміністративно-деліктного права України, які негативно позначаються на стані адміністративної науки, на якості адміністративно-правового регулювання та на ефективності правозастосовної діяльності органів адміністративної юрисдикції. Пропонуються ймовірні шляхи вирішення існуючих у цій сфері проблем.