ОСОБЛИВОСТІ ПРОВАДЖЕНЬ В СПРАВАХ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ПАТРУЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ В СФЕРІ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Молчанов, Р. Ю. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено розгляду повноважень патрульної поліції щодо здійснення проваджень в справах про адміністративні правопорушення в сфері безпеки дорожнього руху. Визначено стадії проваджень, які здійснює патрульна поліція, встановлено недоліки окремих процесуальних норм законодавства в цій сфері та надано конкретні пропозиції щодо їх вдосконалення.