ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ НАДАННЯ ДО‑ДОГОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ СПОЖИВАЧУ ЗА ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО СПОЖИВЧЕ КРЕДИТУВАННЯ» - Бабаскін, А. Ю. (Правова держава, 2017)
В статті автором розглянуті проблеми правового регулювання обов’язку кредитодавця щодо надання споживачу за договором про споживчий кредит до-договірної/ доконтрактної інформації. Зазначені проблеми розглянуті автором за допомогою дослідження норм Закону України «Про споживче кредитування» та Директиви Європейського парламенту та Ради Європейського союзу 2008/48/ЄС від 23 квітня 2008 року «Про кредитні угоди для споживачів та про скасування Директиви Ради 87/102ЄС», норми якої були імплементовані національним законодавцем до вищевказаного закону. На підставі проведеного дослідження автором були сформульовані пропозиції щодо вдосконалення вітчизняного законодавства.