ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПОВІТРЯНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА АДАПТАЦІЯ ДО СВІТОВИХ СТАНДАРТІВ - Шелудяков, Р. С. (Правова держава, 2017)
У статті визначено сучасний стан правового регулювання повітряних перевезень в Україні та шляхи його адаптації до світових стандартів, а також можливості запозичення іноземного позитивного досвіду. Автор зазначає, що правове забезпечення авіаційних перевезень в Україні з прийняттям нового Повітряного кодексу 2011 р. стало на шлях оновлення. Пожвавлення на ринку авіаційних перевезень підштовхує до зниження їх цін та покращення рівня обслуговування.