ХАРАКТЕРИСТИКА ДЕЯКИХ ДЕТЕРМІНАНТ ЕКОЛОГІЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ - Турлова, Ю. А. (Правова держава, 2017)
У статті досліджується детермінаційний комплекс екологічної злочинності. Проведено класифікацію детермінант екологічної злочинності. Узагальнено та охарактеризовано найістотніші детермінанти екологічної злочинності, зокрема економічні, політичні та соціальні.