ПРИНЦИПИ СПІВРОБІТНИЦТВА ДЕРЖАВ З МІЖНАРОДНИМ КРИМІНАЛЬНИМ СУДОМ НА ОКРЕМИХ СТАДІЯХ МІЖНАРОДНОГО КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - Зюкіна, А. Г. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено визначенню принципів співробітництва держав з Міжнародним кримінальним судом на стадіях розслідування та кримінального переслідування, судового розгляду, апеляційного провадження та виконання вироку.