МЕДИЧНЕ СТРАХУВАННЯ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ: ПРАКТИЧНИЙ НАРИС - Василевська, Н. С. (Правова держава, 2023)
У статті проведено аналіз змін нормативної бази України, які забезпечують функціонування різних видів страхування у сфері охорони здоров’я. Висвітлено існуючі проблеми надання медичних послуг, пов’язані з російською агресією та введенням воєнного стану в Україні. Проаналізовано зміни в порядку надання медичної допомоги за договором добровільного страхування та в сфері обов’язкового солідарного медичного страхування за програмою медичних гарантій.