ВИДИ ФІДУЦІАРНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ДИРЕКТОРІВ В КРАЇНАХ СИСТЕМИ ЗАГАЛЬНОГО ПРАВА - Ткачук, І. О. (Правова держава, 2024)
Статтю присвячено дослідженню сутності, ознак та правової природи видів фідуціарних обов’язків директорів в англійському праві. Проведено огляд сучасного стану наукових досліджень у цій сфері. Встановлено, що у загальнотеоретичній площині дана проблематика не знайшла належного наукового розроблення. Визначено специфічні ознаки та наведено перелік видів фідуціарних обов’язків директорів в системі загального права. Розглянуто судову практику щодо видів фідуціарних обов’язків в англійському праві.