ПРОБЛЕМА ВИЗНАЧЕННЯ ПРАВОВОГО РЕЖИМУ МАЙНА ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ (НА ПРИКЛАДІ ЗАКОНОДАВСТВА ПОЛЬЩІ) - Богустов, А. А. (Правова держава, 2018)
Стаття присвячена аналізу правомочностей державних підприємств на передане їм майно за законодавством Польщі і виявлення подібності цих правомочностей з вмістом права господарського ведення та оперативного управління.